Rólam mondták

..A várandósságom kapcsán látszólag minden problémamentes volt, még rosszulléteim sem voltak, leszámítva családot és a munkahelyi körülményeimet. A második trimeszteri ultrahangon félidőnél találtak aggodalomra okot adó hiányosságot, ami olyan nagyon súlyos kórképek mutatója lehet, melyek az élettel nem összeegyeztethetőek és sajnos szóba került a várandósság megszakítása. Az érzés ami ilyenkor elfog egyszerűen felfoghatatlan és elfogadhatatlan. A teljes kétségbeesés kerülgetett, hogy elveszítem a kisbabánkat. Ekkor erősödött meg bennem igazán valami, hogy ezt nem lehet, és bár az orvostudomány tehetetlenül állt a jelenség előtt, én elkezdtem magamban ásni. Ásni igazán mélyre, hogy mi lehet a gond. Ebben volt óriási segítségemre Viki aki segített felismerni és megváltoztatni a hozott mintáimat és megoldatlan csomagjaimat amik tán okozhatták a a jelenséget picinél. Ezen blokkok felismerése és oldása, tudatosítása hatalmas munka és sok sok energia, de megéri!
A legnagyobb boldogságunkra, megtörtént a csoda! Mi magunk is alig hittük el, de a végső ultrahangon már minden rendben volt, nem volt semmilyen magyarázat a korábbiakra. Végtelen boldogságmámorban úsztunk, úszunk azóta is! A hit ereje mindennél erősebb! Hálásan köszönjük!..”

T.Sz.

Visszajelzés a 3 hetes Intuitív Anatómia Tanfolyamról:
…Egyszerűen fantasztikus volt! 🙂 Nagyon jól éreztem magam.
Személyedben egy kedves, segítőkész, empatikus, felkészült és profi oktatóra találtam. Hálás vagyok a sok segítségért, figyelemért. 
Számomra példaértékű az a tudás amivel rendelkezel, és annak átadása. Az egyszerű megfogalmazás, a jelenlét, amit mutattál, úgy érzem én is “profivá” váltam ezáltal. Mindenre kiterjedt a figyelmed, nem hagytál elveszni a sztoriban, megláttad tisztán, világosan mit “mesélek”. 🙂 és már benne is voltunk az ásásban.
Szóval köszönöm, nem tudok elég hálás lenni, hogy elém hozott a teremtő és én választottalak, nem mellesleg magamat is. 
Csak ajánlani tudom mindenkinek Vikit.
Szeretettel: Zsuzsi 🙂

Az utazások stresszel, idegességgel és frusztráltsággal jártak, ami a konzultáció hatására szépen átalakult nyugalommá és pihenéssé. A munkahelyem, amit ott akartam hagyni, olyan ajánlatott tett és olyan megállapodást tudtunk kötni, mellyel mindenki jól járt, így maradtam. Olyan összeget kértem, amit addig sose mertem volna, de most könnyedén és lazán kimondtam és láss “csodát” meg is adták teljes természetességgel. Minden konzultáció után az energiaszintem a magasba ugrott. Személy szerint hálás vagyok az összes segítségért, amit Tőled kaptam!!

K.Zs.

Energikusabb lettem, sokan megkérdezik, mi történt velem, mert megváltoztam: valaki kedvesebbnek, van, aki kiegyensúlyozottabbnak, más vidámabbnak lát. De a konzultáció után fogytam 4 kg-ot és ami a legdöbbenetesebb, hogy a problémát jelentő hüvelynyálkahártyám visszaépült….Májusban végeztem az alap Th-t azóta minden nap dolgozom magamon. Nagyon hálás vagyok!

köszi puszi

Szia Viki,
Képzeld, az agyvérzést és szív-infarktust egyszerre elszenvedett, lebénult és sikertelen műtéten átesett sógorom felépülve teljesen, egy hónap után elhagyja a kórházat. Köszönöm, köszönöm!

B.K.

Novemberben, Skype-os konzultációban dolgoztunk egy Angliában élő anyukával az 5 éves kislánya szobatisztasági problémáin. A nagymama levele decemberben:

Szia Viki! Csak egy kis plusz öröm neked is. Az unokám Lana dec. 10-től szobatiszta teljesen!!!! Nagyon köszi, puszi
T.J.

Sokat gondolok rád…
Fogytam 3 kg-ot, de nem ez a lényeg, hanem, hogy beiratkoztam autót vezetni! Tanulok vezetni, amire már 15 éve készülök!!
Csak azt szeretném, hogy tudd, hogy változások vannak az életemben ,valami élet elindult 8 év gyász után.

Legutóbbi konzultációnkon a dohányzás miatt fordultam hozzád segítségért és a párkapcsolati problémáim miatt. Annyira gyorsan megváltozott minden! A cigit kb. 2 héten belül elhagytam, és nem is hiányzik.  
Mindig nagyon “problémás” párkapcsolataim voltak. Még azon a héten találkoztam azzal az emberrel, akire vágytam. Most boldog párkapcsolatban élek, és visszakaptam az önbizalmam. Mivel magánéleti problémáim voltak, megnehezítették a munkámat, nem volt kedvem, energiám semmihez. Most már az sem jelent gondot. Könnyebben veszem a nehézségeket, nem vagyok úgy lemerülve, jobban tudok koncentrálni. 

Nagyon köszönöm,
Stella

Kedves Nagy Szilvia!
Meg szeretném köszönni a gyors visszajelzéseteket a levelemre, ami nagyon fontos volt a számomra a gyermekem miatt!
A Somogyi Viktória konzulens segítségét vettük igénybe, ami valóban gyors és hatékony változást hozott a lányomnak már aznap délután is.
Engem ez a módszer az elejétől kezdve lenyűgözött. Köszönöm a közreműködéseteket, amivel maximálisan meg vagyunk elégedve, és a továbbiakban is igényt tartunk rá. Én személy szerint is lehetőséget kerítek, hogy még elmélyültebben tudjak ezzel foglalkozni.

Köszönettel és Üdvözlettel: L.J.

The first time I heard about Theta Healing, honestly it sounded like a miracle or something too surreal to be true and possible, but it touched my heart so deeply and made me feel connected with the Creator instantly, so I knew I had to try it on and it was real. I am so happy to have found Viktória who walked me through the process and helped besides the fact that I could not speak Hungarian. In an amazing way she helped with old and deep issues that was blocking me to be who I was born to be and live the life that I was looking for. With just few sessions of thetahealing I was able to get over old issues that was keeping my life stuck and avoiding me to see how blessed I am. I am feeling more confident, positive and brave. It also helped my beloved ones regarding, health issues, personal conflicts and confidence. In this exactly moment I am living the best time of my life watching one of my biggest dreams to come true. Theta healing is a process very simple and quickly but powerfull and effective. My heart is full of gratitude for Somogyi Viktória for Theta Healing therapy.