Mely területeken lehet hatékony a Thetahealing® módszere, mi mindenben segíthet Neked:

Párkapcsolati problémák megoldása, a szexualitás és női-férfi szerepek megélése, a legmegfelelőbb lélektárs megtalálása

A babavárás lelki blokkjainak feltérképezése és azok hatékony megváltoztatása

Függőségek gyökerének vizsgálata, azok elengedése

Az életminőség javítása, a pénz- és a bőség blokkolt áramlásának oldása

Munkahely, karrier, célkitűzések megfogalmazása, a vágyott elemek beengedése az életünkbe

Nyelvtanulás és a hatékony kommunikáció elősegítése

Készség- és képességfejlesztés, tanulási nehézségek elengedése

A sérült önértékelés és önbecsülés területének vizsgálata és az ebben

történő hatékony támogatás

Gyermekkorban átélt traumák hatásának vizsgálata az egyén életében . Elengedés és megbocsátás, gyász feldolgozás

A test betegségeihez kapcsolódó lelki problémák vizsgálata, ezáltal megengedve a test fizikai gyógyulásának lehetőségét.

Különböző fóbiák- és félelmek megértésében és azok elengedésében való támogatás

 

 

MI A THETAHEALING®?

A Thetahealing® technikát Vianna Stibal alkotta meg, mialatt felépült súlyos betegségéből és tanújává vált csodálatos gyógyulásának. Ő maga úgy is jellemzi, mint az Elérhető csoda az életedben.

A technika létrejöttének és kialakulásnak részleteit elolvashatod Vianna Stibal – Thetahealing® egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása című könyvében.

A Thetahealing® technika használata során a fókuszált figyelmünk használatával teremtjük meg az új, vágyott valóságot, mégpedig úgy a Mindenség Teremtő Erejét használva a kvantumtérben figyeljük meg mindazt, amit csak látni szeretnénk az életünkben. Elengedjük korlátozó meggyőződéseinket és helyettük új, támogató programokat töltünk le a tudatalattiba. A módszer nagyszerűsége abban rejlik, hogy bárhol és bármikor alkalmazhatjuk a technikát. Gyors, hatékony és egyszerű, minden egyéb alternatív módszerrel és hagyományos orvoslással együtt alkalmazható. A technika elsajátítása során megtanuljuk, hogy bármilyen helyzetben alkalmazni tudjuk, mialatt mindvégig éber állapotban maradva, tudatosan összpontosítjuk gondolatainkat ezáltal egy új életminőség rezgésére hangolódva.

A hangosan kimondott vagy a gondolatainkban felbukkanó szavainknak, kifejezéseinknek rendkívüli hatásuk van a mindennapi életünkre, fizikai változásokat teremtenek körülöttünk.

A théta kifejezés az agyunk azon tudatszintjére vonatkozik (az ún. Théta agyhullámra), amely a közvetlen elalvás előtti, mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban az agyunk még képes a tudatos döntések meghozatalára, de ugyanakkor a tudatalattit is elérhetjük, ahol a mélyen gyökerező meggyőződéseink, a belső félelmeink, a vágyaink, az álmaink és a kreativitásunk is meghúzódik. A théta agyhullámok egy hidat képeznek a tudatos és a tudatalatti területek között.

A Thetahealing® alkalmazásakor a célunk az, hogy együttműködve a körülöttünk mindenhol létező életenergiával, a Mindenséggel, (a Végtelen Intelligenciával vagy Mátrixszal – kinek hogy tetszik) a kimondott szavainkkal és a megformált gondolatainkkal egy új valóságot teremtsünk magunknak, miközben használjuk vizualizációs képességünket és a valóság újrateremtésének megfigyelése által a kvantummechanikát is.

A gondolataink, a világról alkotott meggyőződéseink több forrásból származnak. Születésünktől kezdve folyamatosan új impulzusok érnek bennünket. Szüleink, nagyszüleink, nevelőink tanításai, a gyermekkorból eltárolt emlékeink mind-mind új információkat írtak be a tudatalattiba, melyet úgy jellemezhetünk, mint egy végtelen memóriahellyel rendelkező számítógép, amely több trillió programot tartalmaz és futtat folyamatosan.
Gyermekkorban az agy domináns állapota a 4-7Hrz közötti Théta agyhullám, amelyet sokszor említenek a szuper tanulás tudatszintjeként is. Ebben az állapotban a körülöttünk történő dolgok, az elhangzott szavak, hangok, illatok, ízek, – minden, amit az érzékszerveinkkel tapasztalunk-, de még az érzékszerveken túli intuitív tapasztalások, a körülöttünk információként áramló gondolati formák is egyenesen a tudatalattiba íródnak be.

Mivel a tudatalatti nem mérlegel, hogy mi igaz és mi nem, alapvető igazságként fogadja be az összes impulzust, és a megfelelő pillanatban arra fog törekedni, hogy újra és újra megteremtse azt. Az információk, a programok, az igazságok, amelyeket magunkénak érzünk, és amikkel egyetértünk, számtalan helyről érkeznek még hozzánk. Jöhetnek a barátainktól, munkatársainktól, a médiából, genetikai vonalon a családból, de egy adott népnek és országnak is megvannak a maga programjai és hitrendszerei. (Hogy egy mindenki által ismert példát említsek: „sírva vigad a magyar”) Mindennapi életünkben, ezen programok mentén tapasztaljuk meg a körülöttünk lévő valóságot.

Az a valóság, amelyben most élsz, az a korábban elgondolt gondolataid és a tudatalattiban futó programok eredménye! A vágyott valóságodban élsz, vagy szeretnél alakítani a képen? Te milyen gondolatokkal teremted az életedet? Milyen belső monológot folytatsz magaddal? Hogyan gondolkozol a körülötted lévő világról?

A Thetahealing® egy olyan módszer, amely abban lehet a segítségedre, hogy feltérképezzük azon meggyőződés rendszereket, – összefüggéseket, amelyek a tudatalattidban meghúzódnak, és amelyek korlátozó vagy hátráltató hatással lehetnek a vágyott valóságod elérésére.