MAGAMRÓL

Somogyi Viktória vagyok,

okleveles Thetahealing® instruktor és konzulens.

 

4 éve találkoztam a Thetahealing® technikával, amely hatékonyságával és egyszerűségével teljesen lenyűgözött.

Már egészen fiatalon, 18 évesen elkezdtem foglalkozni olyan önfejlesztő módszerekkel, amelyek képesek mozgósítani a bennünk szunnyadó képességeket és a rejtett erőket.

Többek között Brian Tracy könyvei, a Silva féle Agykontroll módszere, a Vonzás hatalma, és a Titok című könyvek a kedvenceim voltak.

Mindig is kíváncsi voltam, mi az a dolog, amely meghatározhatja azt, hogy az egyes emberek milyen életminőségben élnek…

Mitől lehet, hogy az ugyanabban a családban felnövő gyerekek egyike sikeresebb a másiknál, vagy éppen teljesen ellentétes világszemlélettel rendelkezik?

Van-e olyan módszer, amely elősegíti azt, hogy bizonyos dolgok megjelenjenek, vagy éppen eltűnjenek az életünkből?

Hogyan élhetnék boldogabban?

Hogyan lehetek sikeresebb?

Hogyan semlegesíthetek, vagy tüntethetek el bizonyos érzéseket, gondolatokat, körülményeket, betegségeket az életemből, amelyekre semmi szükségem nincs?

Miért én?

A felismerés a Thetahealing®-gel érkezett meg. Megismerkedtem a technika használatával és elkezdtem dolgozni az úgynevezett „hitrendszereimen”.

Annyira gyorsan és hatékonyan változtak a dolgok, annyira egyenes volt az út az életemben, hogy kevesebb, mint 2 év leforgása alatt az összes hazánkban elérhető konzulens képzést elvégeztem.

Szorgalmasan dolgoztam magamon és másokon, majd miután úgy éreztem, hogy készen állok, Dubaiban elvégeztem Vianna Stibal instruktor képzéseit is.

Ha Neked is az a célod, hogy a saját irányításod és elképzelésed szerinti TELJES, EGÉSZSÉGES, BOLDOG, SIKERES életet élj, de úgy érzed, hogy nem tudsz tenni érte, nincsenek hozzá módszereid, vagy nem látsz ki abból a helyzetből, amelyben éppen vagy…

ISMERKEDJÜNK MEG EGYMÁSSAL ÉS A PROBLÉMÁD FORRÁSÁVAL!

A módszer, amely megváltoztathatja az életedet és a körülötted lévő világot