„ÉLET-ALKOTÁS PROGRAM”

Feloldjuk a múltat, megéljük a jelent, és újratervezzük a jövőt a Thetahealing® eszköztárával!

3 alkalmas (egyenként 90 perces) Thetahealing konzultáció sorozat, mely megváltoztatja az életedet!

Helyszín:

Newthetazone Oktatási Központ 1011 Budapest, 1093 Közraktár u. 12/a. vagy ONLINE

 

Az elménk tudatalatti részében megbúvó programok és világunk csoporttudatos meggyőződései robotpilóta üzemmódban tartva minket, napról-napra ugyanazt a valóságot alkotják meg számunkra.

Honnan jönnek ezek a programok és hogyan hatnak ránk?

Miért és hogyan akadályozhat minket az elménk abban, hogy a vágyaink szerint éljünk?

Miért meghatározó a gyermekkor első 7-8 éve az életünkben?

Hogyan programozzuk újra az elménket a szívből vágyott jövő megteremtéséhez?

mitől hatékony a thetahealing módszere?

Somogyi Viktória – Thetahealing instruktor és konzulens

A Thetahealing® eszközeinek segítségével feltárjuk problémáink gyökerét és becsatlakozva a Teremtő Térbe, a tudatalattiban cseréljük le korlátozó meggyőződéseinket. Megtanít neked egy feloldás technikát, ami által elkezdheted lecserélni azokat az érzelmi mintákat, amik eddig akadályoztak téged abban, hogy legideálisabb éned életét tudd élni, és megteremteni.

Mi fog veled történni?

3 alkalommal fogunk találkozni, előre egyeztetett időpontokban . Minden alkalommal kb. 1,5 órát töltünk együtt. Az életed különböző területeit fogjuk feltérképezni, és a Thetahealing eszközeinek segítségével megváltoztathatjuk az azokban felbukkanó problémáidat.  Elsősorban tudatosabb leszel és térkèpet kapsz a működésedről.
Itt nemcsak a problèmàd eredetère derül fèny, hanem feloldàst ès megèrtèst kapsz, amely beindít egy felszabadító vàltozàst az életedben. Emellett gyakorlati megoldàsokat adok a kezedbe, amellyel bátran indulsz majd útnak egy szívből vágyott jövő megteremtéséhez.

 

Mit ad neked a program?

Új nézőpontot, ezáltal egy újabb felismerést az életeddel kapcsolatosan.

Ráláthatsz arra, hogy az áldozat és a szegény én szerepből van kiút.

Tudatos teremtővé válhatsz, bárhol és bármikor. Új mintákat, szokásokat tanulhatsz, ami által egy kiteljesedett életet teremthetsz magadnak.

Támogató közösségre lelsz, és hasonló gondolkodású emberekkel barátkozhatsz össze.

Megkaphatod a megértést és a megoldást az életedben jelen lévő problémákra

Miért egyedi ez a program? Mit kapok itt, amit más önfejlesztő programon nem?

Hiszek abban, hogy az eddig megszerzett tapasztalatom által egy letisztult kép alkotható a kialakult személyiségedről, ami által a valódi, tiszta, és autentikus egyéniséged kibontakozhat. Az a veled született, tiszta egyéniség, akinek a lehetőségei határtalanok.

A Thetahealing egyedi és hatékony módon segít téged abban, hogy megértsd jelenlegi helyzetedet a múlt jelentős eseményeinek feltárásával. Ezután már tudatosan újra tudod rendezni a kirakót, megtámogatva ezt a folyamatot olyan érzelmi mintákkal, amelyek eddig hibásak voltak vagy egyszerűen hiányoztak az életedből. Nagyon fontos, hogy ezek után gyakorlati segítséget kapsz abban, hogy a mindennapi életedbe is be tudd integrálni újratervezett lépéseidet, hogy az új személyes valóságod kézzel foghatóvá váljon.

3 alkalommal találkozunk, amely során egyénre szabottan vizsgáljuk- és változtatjuk meg az életed különböző területeit.

Az önmagadba való befektetés díja: 60.000 Ft

Milyen konkrét eszköztárat alkalmazunk?

A Múlt feloldása és a tudatos Jelen megtapasztalása

Az, hogy valakinek milyen elakadàsai vannak a sajàt èletèben, majdnem minden esetben összefüggésbe hozható azzal, hogy mi köti le a figyelmèt. Ha megvizsgàljuk, hogy mik azok a vàgyak ès fèlelmek, amik kèpesek olyan èrzelmi impulzust kivàltani, amik hosszabb időre odahúzzák ès ott is tartják a figyelmedet, akkor eljutunk a megèlt traumàkhoz. Ezt a jelensèget hívjuk figyelemfixàciónak. Ezeknek a berögzülèseknek a feltárása èrzelmi felszabadulàshoz vezet.

A Thetahealing eszközrendszerének egyik legfontosabb része magának a problémának a feltárása, ehhez az ún. ásás technikát alkalmazzuk, amely abban segít, hogy felismerjük a probléma gyökerét, -annak szerepét az életünkben. Ezt a folyamatot készíti elő az Enneagram módszere.

Theta folyamat:

-Az alaphiedelem megtalálása
-Hit- és érzelemmunka, új érzelmek “megtanítása” a tudatalatti számára, régi korlátozó hiedelmeink/meggyőződéseink lecserélése támogatóakra.
-Szavaink és gondolataink vizsgálata, az elménk felszabadítása

Jövő tervezés

Megtanulod önmagadat szeretni és elfogadni egy már teljesen új megértés tükrében. Együtt megvizsgáljuk életterületeidet, és megnézzük melyek szorulnak fejlesztésre. Az életfeladat felkutatásának nyomába eredünk és új célokat tűzünk ki.
Megtanulod mit jelent “jól-lenni” és hogyan teremthetsz fenntartható boldogságot életedben.
Megnézzük, hogyan működnek az idegpályák és hogy miként trükközheted meg elmédet, hogy segítsen ne pedig korlátozzon vágyaid megteremtésében.

Miért várhatsz tartós pozitív változást ettől a tréningtől?

Nem csak leásunk hanem feloldjuk, megértést és konkrét eszköztárat is adOK a kezedbe, ami által sokkal hatékonyabb változást érhetsz el életedben mint eddig.

Ráláthatsz arra hogy idáig miért nem sikerült megvalósítanod igazán vágyaidat vagy miért nem mertél vágyni?! Milyen korlátozó hitrendszereid, félelmeid állták el eddig az utadat?

Amikor a program után útnak indulsz, már egy letisztult, felszabadult ember leszel, aki megértette és megszerette kialakult személyiségét. Aki gyakorlati eszközöket kapott, hogy megteremtse azt a valóságot, amiben minden élet területén kiteljesedhet.

A program után is állOk A

rendelkezésedre

személyes konzultáció keretében.