„ÉLET-ALKOTÁS PROGRAM”

Feloldjuk a múltat, megéljük a jelent, és újratervezzük a jövőt! Az Enneagram, a Thetahealing® és a Pozitív pszichológia eszköztárával.

Hamarosan újabb tréningen találkozhatunk!

Helyszín: Newthetazone Oktatási Központ 1011 Budapest, Halász u.1. I./1.

A három módszer csodás találkozásával, részesei lehetünk egy olyan változásnak, amely azt a személyes valóságot hozza el számunkra, amire mindig is vágytunk. Bemutatkoznak azon eszköztárak, amely gyors és hatékony eredményeikkel már az egész világot lenyűgözték!

Regisztráció és jelentkezés: eletalkotas@gmail.com

Az elménk tudatalatti részében megbúvó programok és világunk csoporttudatos meggyőződései robotpilóta üzemmódban tartva minket, napról-napra ugyanazt a valóságot alkotják meg számunkra.

Honnan jönnek ezek a programok és hogyan hatnak ránk?

Miért és hogyan akadályozhat minket az elménk abban, hogy a vágyaink szerint éljünk?

Miért meghatározó a gyermekkor első 7-8 éve az életünkben?

Hogyan programozzuk újra az elménket a szívből vágyott jövő megteremtéséhez?

Hogyan épül egymásra a három módszer?

Nagy Gabriella – Enneagram tréner

Az Enneagram karakter tipológia segítségével megérthetjük kialakult személyiségünket, rálátást kapunk a gyermekkor meghatározó momentumaira. Segítségével diagnosztizáljuk kialakult személyiségedet és rálátunk azokra a múltbeli eseményekre, amik a mai énképed kialakulásához vezettek.

Somogyi Viktória – Thetahealing instruktor és konzulens

A Thetahealing® eszközeinek segítségével feltárjuk problémáink gyökerét és becsatlakozva a Teremtő Térbe, a tudatalattiban cseréljük le korlátozó meggyőződéseinket. Megtanít neked egy feloldás technikát, ami által elkezdheted lecserélni azokat az érzelmi mintákat, amik eddig akadályoztak téged abban, hogy legideálisabb éned életét tudd élni, és megteremteni.

Jakab Judit – pozitív pszichológus

A Pozitív pszichológia gyakorlati segítséget nyújt ahhoz, hogy a kialakult személyiségünk tudatában egy kiteljesedett életet tudjunk teremteni magunknak, amiben meg tud jelenni velünk született egyéniségünk és életcélunk. Komplett gyakorlati eszköztárat ad kezedbe, amivel újratervezheted életedet. Új szokásokat integrálhatsz be, amik támogatnak egy olyan kiteljesedett életet, amiben a fenntartható boldogságon van a hangsúly.

Mi fog veled történni?

Elsősorban tudatosabb leszel és térkèpet kapsz a működésedről.
Itt nemcsak a problèmàd eredetère derül fèny, hanem feloldàst ès megèrtèst kapsz, amely beindít egy felszabadító vàltozàst az életedben. Emellett gyakorlati megoldàsokat adunk a kezedbe, amellyel bátran indulsz majd útnak egy szívből vágyott jövő megteremtéséhez.

Mit ad neked a Tréning?

Új nézőpontot, ezáltal egy újabb felismerést az életeddel kapcsolatosan.

Ráláthatsz arra, hogy az áldozat és a szegény én szerepből van kiút.

Tudatos teremtővé válhatsz, bárhol és bármikor. Új mintákat, szokásokat tanulhatsz, ami által egy kiteljesedett életet teremthetsz magadnak.

Támogató közösségre lelsz, és hasonló gondolkodású emberekkel barátkozhatsz össze.

Megkaphatod a megértést és a megoldást az életedben jelen lévő problémákra

Az ÉLET-ALKOTÁS PROGRAM

tartalmazza

a 2 NAPOS TRÉNINGET és a 3 AJÁNDÉK KONZULTÁCIÓT,

melyeket a tréning végeztével, a résztvevőkkel személyesen egyeztetünk le az alkalmas időpontok tekintetében.

1 alkalom Enneagram konzultáció Nagy Gabriellával

60 perc

1 alkalom Thetahealing konzultáció Somogyi Viktóriával

60 perc

1 alkalom Pozitív Pszichológia Coaching konzultáció Jakab Judittal

60 perc

Miért egyedi ez a program? Mit kapok itt, amit más önfejlesztő programon nem?

Hiszünk abban, hogy hármunk tapasztalatát és tudását ötvözve egy letisztult kép alkotható a kialakult személyiségedről, ami által a valódi, tiszta, és autentikus egyéniséged kibontakozhat. Az a veled született, tiszta egyéniség, akinek a lehetőségei határtalanok.

A három módszer (EN, TH, PP) háromféle módon segít téged abban, hogy megértsd jelenlegi helyzetedet a múlt jelentős eseményeinek feltárásával. Ezután már tudatosan újra tudod rendezni a kirakót, megtámogatva ezt a folyamatot olyan érzelmi mintákkal, amelyek eddig hibásak voltak vagy egyszerűen hiányoztak az életedből. Nagyon fontos, hogy ezek után gyakorlati segítséget kapsz abban, hogy a mindennapi életedbe is be tudd integrálni újratervezett lépéseidet, hogy az új személyes valóságod kézzel foghatóvá váljon.

Milyen konkrét eszköztárat alkalmazunk?

A Múlt feloldása és a tudatos Jelen megtapasztalása

Enneagram:

Az, hogy valakinek milyen elakadàsai vannak a sajàt èletèben, majdnem minden esetben összefüggésbe hozható azzal, hogy mi köti le a figyelmèt. Ha megvizsgàljuk, hogy mik azok a vàgyak ès fèlelmek, amik kèpesek olyan èrzelmi impulzust kivàltani, amik hosszabb időre odahúzzák ès ott is tartják a figyelmedet, akkor eljutunk a megèlt traumàkhoz. Ezt a jelensèget hívjuk figyelemfixàciónak. Ezeknek a berögzülèseknek a feltárása èrzelmi felszabadulàshoz vezet.

Thetahealing:

A Thetahealing eszközrendszerének egyik legfontosabb része magának a problémának a feltárása, ehhez az ún. ásás technikát alkalmazzuk, amely abban segít, hogy felismerjük a probléma gyökerét, -annak szerepét az életünkben. Ezt a folyamatot készíti elő az Enneagram módszere.

Theta folyamat:

-Az alaphiedelem megtalálása
-Hit- és érzelemmunka, új érzelmek “megtanítása” a tudatalatti számára, régi korlátozó hiedelmeink/meggyőződéseink lecserélése támogatóakra.
-Szavaink és gondolataink vizsgálata, az elménk felszabadítása

Jövő tervezés

Alkalmazott pozitív pszichológia:

Az alkalmazott pozitív pszichológia alapul véve a már “diagnosztizált és feloldott” személyiségedet, konkrét feladatokkal és gyakorlatokkal indít el utadon.
Megtanulod önmagadat szeretni és elfogadni egy már teljesen új megértés tükrében. Együtt megvizsgáljuk életterületeidet, és megnézzük melyek szorulnak fejlesztésre. Az életfeladat felkutatásának nyomába eredünk és új célokat tűzünk ki.
Megtanulod mit jelent “jól-lenni” és hogyan teremthetsz fenntartható boldogságot életedben.
Megnézzük, hogyan működnek az idegpályák és hogy miként trükközheted meg elmédet, hogy segítsen ne pedig korlátozzon vágyaid megteremtésében.

Miért várhatsz tartós pozitív változást ettől a tréningtől?

Nem csak leásunk hanem feloldjuk, megértést és konkrét eszköztárat is adunk a kezedbe, ami által sokkal hatékonyabb változást érhetsz el életedben mint eddig.

Ráláthatsz arra hogy idáig miért nem sikerült megvalósítanod igazán vágyaidat vagy miért nem mertél vágyni?! Milyen korlátozó hitrendszereid, félelmeid állták el eddig az utadat?

Amikor a program után útnak indulsz, már egy letisztult, felszabadult ember leszel, aki megértette és megszerette kialakult személyiségét. Aki gyakorlati eszközöket kapott, hogy megteremtse azt a valóságot, amiben minden élet területén kiteljesedhet.

A program után is állunk rendelkezésedre személyes konzultáció keretében.